Juiste traffic

Door forse investeringen worden wij altijd gevonden in de zoekmachines

Lees meer over Traffic

Op heeftwerk.nl gevonden, bij u solliciteren

Sollicitaties komen direct in uw website en dus uw database binnen

Hoe het werkt

OVER DE LOKALE VACATURESITES 

Werkgevers bieden waarde en werkgelegenheid op de plekken waar ze goede klanten en werknemers kunnen vinden. Zaken doen met de eigen lokale vacaturebank resulteert in een forse besparing op de wervingskosten. Het cafetariamodel biedt werkgevers ondersteuning op uur of handelingenbasis. Duidelijk voor de werkgever, en altijd een factuur voor de licentiehouder.

Citaat wijlen Eckart Wintzen: “het is verreweg het handigst om de werkmaatschappijen lokaal te laten adverteren of rondkijken naar nieuwe medewerkers.”

OVER ROEL KIERS 

Als zelfstandig headhunter met veel leuke opdrachtgevers in het Westen reed ik sinds 2001 zo´n 50.000-60.000 km zakelijk op jaarbasis. Ik ben pas tegen mijn 30e in Zwolle gaan wonen. Dat lokale netwerk had ik niet, en was ook niet nodig. Tot ik de reistijd in mijn fijne Audi minder fijn vond. De file's werd ik beu. Even bijpraten met een klant betekende een dag weinig productiviteit.

Meer over Roel Kiers

GRATIS VACATURES POSTEN OP HEEFTWERK.NL SITES  

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

 

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF). Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten.

Vacatures Gezondheidszorg/welzijn

Hieronder vind je een overzicht van al onze Gezondheidszorg/welzijn vacatures.

Office Manager / Directiesecretaresse

Heb jij graag de touwtjes in handen en vind je het leuk om anderen te helpen? En wil jij werken voor een zorgorganisatie die innovatieve en duurzame producten levert waar...
Zoetermeer
Gepubliceerd: 16-03-2023
Referentie nr:#HERK03469

Key Accountmanager Hygiene Solutions

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een betekenisvolle functie in de zorg als Account Manager? Lees snel verder!
Zoetermeer
Gepubliceerd: 15-03-2023
Referentie nr:#HERK03465

Key Accountmanager Decubitus Zorgpakket

Toe aan een nieuwe sales stap? En wil jij impact maken in de zorg? Met innovatieve en duurzame producten waar patiënten, cliënten en zorgmedewerkers...
Zoetermeer
Gepubliceerd: 15-03-2023
Referentie nr:#HERK03464

Orthopedagoog

Heb jij kennis van orthopedagogiek en affiniteit met de doelgroep van doven en slechthorenden? Dan zal deze vacature voor Orthopedagoog bij Zaamzorg jou zeker interesseren!
Amsterdam
Gepubliceerd: 10-03-2023
Referentie nr:#HERK03451

Opleidingsadviseur

Heb jij een aantal jaar ervaring als Opleidingsadviseur en zoek jij een frisse nieuwe uitdaging in een omgeving waar geen dag hetzelfde is? En wil jij samen met jouw...
Utrecht
Gepubliceerd: 08-03-2023
Referentie nr:#HERK03442

Locatiemanager / Ondernemer Woonzorglocatie

Werk jij momenteel in de (ouderen)zorg en ga je nog elke dag met plezier naar je werk? Maar zie je toch dingen om je heen die anders kunnen? Kom het verschil maken...
Beek en Donk
Gepubliceerd: 07-03-2023
Referentie nr:#HERK03438
Gemakkelijk doorplaatsen

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF).
Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten. Zo kunt u vanuit uw OTYS systeem met één druk op de knop uw vacature doorzetten naar meer dan 100 OTYS vacaturebanken, waaronder alle lokale heeftwerk.nl vacaturesites van nederlandheeftwerk.nl!

Begin direct met doorposten

Maakt u gebruik van het OTYS systeem? Dan kunt u nu direct beginnen met doorposten. Neem contact op met OTYS om de functionaliteit aan te zetten.

Gratis doorposten

Heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close