Juiste traffic

Door forse investeringen worden wij altijd gevonden in de zoekmachines

Lees meer over Traffic

Op heeftwerk.nl gevonden, bij u solliciteren

Sollicitaties komen direct in uw website en dus uw database binnen

Hoe het werkt

OVER DE LOKALE VACATURESITES 

Werkgevers bieden waarde en werkgelegenheid op de plekken waar ze goede klanten en werknemers kunnen vinden. Zaken doen met de eigen lokale vacaturebank resulteert in een forse besparing op de wervingskosten. Het cafetariamodel biedt werkgevers ondersteuning op uur of handelingenbasis. Duidelijk voor de werkgever, en altijd een factuur voor de licentiehouder.

Citaat wijlen Eckart Wintzen: “het is verreweg het handigst om de werkmaatschappijen lokaal te laten adverteren of rondkijken naar nieuwe medewerkers.”

OVER ROEL KIERS 

Als zelfstandig headhunter met veel leuke opdrachtgevers in het Westen reed ik sinds 2001 zo´n 50.000-60.000 km zakelijk op jaarbasis. Ik ben pas tegen mijn 30e in Zwolle gaan wonen. Dat lokale netwerk had ik niet, en was ook niet nodig. Tot ik de reistijd in mijn fijne Audi minder fijn vond. De file's werd ik beu. Even bijpraten met een klant betekende een dag weinig productiviteit.

Meer over Roel Kiers

GRATIS VACATURES POSTEN OP HEEFTWERK.NL SITES  

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

 

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF). Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten.

Zoekcriteria

Vacatures Call centre/receptie

Hieronder vind je een overzicht van al onze Call centre/receptie vacatures.

Klantenservice Medewerker bij Yource

Krijg jij energie van mensen zo goed mogelijk helpen? Ben jij een service topper die denkt in oplossingen? Beheers je zowel de Franse als de Nederlandse taal in woord en...
Bergen op Zoom
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#HERK00665

Klantcontact Specialist

Ben jij een service topper die denkt in oplossingen? Haal jij je energie uit het helpen van mensen? Spreek je vloeiend Frans en Nederlands en ben je tussen de 24 uur en 40...
Breda
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#HERK00666

Klantadviseur Rabobank Zakelijk (thuiswerkfunctie)

Wil jij meer leren over de financiële kant van ondernemen en kosteloos jouw Wft's behalen? Ga dan vanuit eigen huis aan de slag als Klantadviseur Zakelijk bij Rabobank in...
Weert
Gepubliceerd: 24-03-2021
Referentie nr:#HERK00512

Financieel Klantadviseur (thuiswerkfunctie)

Ga vanuit eigen huis aan de slag als Financieel Klantadviseur bij Rabobank zakelijk (32-36 uur) in de regio Den Bosch en behaal (kosteloos) meerdere Wft diploma's via onze...
Den Bosch
Gepubliceerd: 24-03-2021
Referentie nr:#HERK00511

Klantadviseur ABN AMRO

Begin nu bij ABN AMRO in Goes en maak een start aan jouw financiële carrière. Ga 36 uur per week aan de slag met een startend salaris van € 12,92 bruto per...
Goes
Gepubliceerd: 11-03-2021
Referentie nr:#HERK00433

Klantenservice medewerker Bindinc

Heb je ervaring Klantenservice medewerker, toe aan een nieuwe uitdaging en minimaal 20-24 uur per week beschikbaar? Start dan nu bij Bindinc Hilversum voor €...
Hilversum
Gepubliceerd: 04-02-2021
Referentie nr:#HERK00139
Gemakkelijk doorplaatsen

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF).
Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten. Zo kunt u vanuit uw OTYS systeem met één druk op de knop uw vacature doorzetten naar meer dan 100 OTYS vacaturebanken, waaronder alle lokale heeftwerk.nl vacaturesites van nederlandheeftwerk.nl!

Begin direct met doorposten

Maakt u gebruik van het OTYS systeem? Dan kunt u nu direct beginnen met doorposten. Neem contact op met OTYS om de functionaliteit aan te zetten.

Gratis doorposten

Heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close