Juiste traffic

Door forse investeringen worden wij altijd gevonden in de zoekmachines

Lees meer over Traffic

Op heeftwerk.nl gevonden, bij u solliciteren

Sollicitaties komen direct in uw website en dus uw database binnen

Hoe het werkt

OVER DE LOKALE VACATURESITES 

Werkgevers bieden waarde en werkgelegenheid op de plekken waar ze goede klanten en werknemers kunnen vinden. Zaken doen met de eigen lokale vacaturebank resulteert in een forse besparing op de wervingskosten. Het cafetariamodel biedt werkgevers ondersteuning op uur of handelingenbasis. Duidelijk voor de werkgever, en altijd een factuur voor de licentiehouder.

Citaat wijlen Eckart Wintzen: “het is verreweg het handigst om de werkmaatschappijen lokaal te laten adverteren of rondkijken naar nieuwe medewerkers.”

OVER ROEL KIERS 

Als zelfstandig headhunter met veel leuke opdrachtgevers in het Westen reed ik sinds 2001 zo´n 50.000-60.000 km zakelijk op jaarbasis. Ik ben pas tegen mijn 30e in Zwolle gaan wonen. Dat lokale netwerk had ik niet, en was ook niet nodig. Tot ik de reistijd in mijn fijne Audi minder fijn vond. De file's werd ik beu. Even bijpraten met een klant betekende een dag weinig productiviteit.

Meer over Roel Kiers

GRATIS VACATURES POSTEN OP HEEFTWERK.NL SITES  

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

 

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF). Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten.

Vacatures sales medewerker

Hieronder vind je een overzicht van al onze sales medewerker vacatures.

Verkoopmedewerker Modewarenhuis

Wil je graag werken in de dynamische omgeving van een spik splinternieuwe modewarenhuis? In September 2022 opent er een nieuw modewarenhuis en gaan we starten...
Almere
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#HERK02246

Verkoper binnendienst

Wil je werken bij een nuchter en mensgericht familiebedrijf dan is de vacature medewerker binnendienst bij deze groothandel echt iets voor jou. Bekijk deze en andere...
Rotterdam
Gepubliceerd: 19-05-2022
Referentie nr:#HERK02206

Assistent Floormanager Modewarenhuis

Wil je graag werken in de dynamische omgeving van een modewarenhuis in Amsterdam. Deze organisatie is al jaren een begrip in Nederland. Plezier, fun...
Amsterdam
Gepubliceerd: 11-05-2022
Referentie nr:#HERK02181

Supervisor

Ben jij toe aan de volgende stap in je (leidinggevende) carrière en heb je ervaring in een grote sport, adventure en/of fashion store? Wordt #perryhappy
Roosendaal
Gepubliceerd: 03-05-2022
Referentie nr:#HERK02146

Assistent Storemanager warenhuis

Jij kunt vanaf vandaag iedere dag op jacht naar de mooiste kleding voor dames, heren, kids, beauty-artikelen, schoenen en nog veel meer. En dat alles van grote merken van...
Utrecht
Gepubliceerd: 02-05-2022
Referentie nr:#HERK02142

Segmentmanager Energie

Wil jij een unieke bijdrage leveren in de transitie naar duurzame energie binnen Nederland? En vind je het fantastisch om deel uit te maken van een energiek bedrijf, de...
Utrecht
Gepubliceerd: 18-03-2022
Referentie nr:#HERK01975
Gemakkelijk doorplaatsen

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF).
Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten. Zo kunt u vanuit uw OTYS systeem met één druk op de knop uw vacature doorzetten naar meer dan 100 OTYS vacaturebanken, waaronder alle lokale heeftwerk.nl vacaturesites van nederlandheeftwerk.nl!

Begin direct met doorposten

Maakt u gebruik van het OTYS systeem? Dan kunt u nu direct beginnen met doorposten. Neem contact op met OTYS om de functionaliteit aan te zetten.

Gratis doorposten

Heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close