Juiste traffic

Door forse investeringen worden wij altijd gevonden in de zoekmachines

Lees meer over Traffic

Op heeftwerk.nl gevonden, bij u solliciteren

Sollicitaties komen direct in uw website en dus uw database binnen

Hoe het werkt

OVER DE LOKALE VACATURESITES 

Werkgevers bieden waarde en werkgelegenheid op de plekken waar ze goede klanten en werknemers kunnen vinden. Zaken doen met de eigen lokale vacaturebank resulteert in een forse besparing op de wervingskosten. Het cafetariamodel biedt werkgevers ondersteuning op uur of handelingenbasis. Duidelijk voor de werkgever, en altijd een factuur voor de licentiehouder.

Citaat wijlen Eckart Wintzen: “het is verreweg het handigst om de werkmaatschappijen lokaal te laten adverteren of rondkijken naar nieuwe medewerkers.”

OVER ROEL KIERS 

Als zelfstandig headhunter met veel leuke opdrachtgevers in het Westen reed ik sinds 2001 zo´n 50.000-60.000 km zakelijk op jaarbasis. Ik ben pas tegen mijn 30e in Zwolle gaan wonen. Dat lokale netwerk had ik niet, en was ook niet nodig. Tot ik de reistijd in mijn fijne Audi minder fijn vond. De file's werd ik beu. Even bijpraten met een klant betekende een dag weinig productiviteit.

Meer over Roel Kiers

GRATIS VACATURES POSTEN OP HEEFTWERK.NL SITES  

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

 

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF). Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten.

Vacatures verkoper

Hieronder vind je een overzicht van al onze verkoper vacatures.

Parttime verkoopmedewerker

Locatie: Haarlem.  Wij zijn op zoek naar Parttime verkoopmedewerkers!  Ben jij gedreven, ambitieus en combineer jij graag jouw passie voor sport met een nieuwe...
Haarlem
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#HERK03490

Bijbaan verkoopmedewerker

Locatie: Haarlem.  Wij zijn op zoek naar gedreven en ambitieuze studenten die op zoek zijn naar een bijbaan! Op zoek naar een   bijbaan voor in het weekend of na...
Haarlem
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#HERK03489

Verkoopadviseur Luxe Keukens-duplicaat

High-end keuken showroom in Amsterdam? Vast contract na 2 maanden?? Leergierige verkoper gezocht die zich wil ontwikkelen als sales specialist in het hogere...
Amsterdam
Gepubliceerd: 23-03-2023
Referentie nr:#HERK03485

Ervaren Verkoopadviseur Exclusieve Schoenen

Geen dozen schuiven maar ouderwetse service...ervaren verkoopmedewerker gezocht voor een schitterende schoenen winkel met een prachtige collectie in het midden-hoog...
Veenendaal
Gepubliceerd: 20-03-2023
Referentie nr:#HERK03477

Parttime verkoopmedewerker

Locatie: Uden.  Wij zijn op zoek naar Parttime verkoopmedewerkers!  Ben jij gedreven, ambitieus en combineer jij graag jouw passie voor sport met een nieuwe...
Uden
Gepubliceerd: 14-03-2023
Referentie nr:#HERK03460

BBL / Verkoopmedewerker

Locatie: Uden.  Wij zijn op zoek naar BBL/ Verkoopmedewerkers! Ben jij gedreven, ambitieus en combineer jij graag jouw passie voor sport en retail  met je...
Uden
Gepubliceerd: 14-03-2023
Referentie nr:#HERK03458
Gemakkelijk doorplaatsen

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF).
Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten. Zo kunt u vanuit uw OTYS systeem met één druk op de knop uw vacature doorzetten naar meer dan 100 OTYS vacaturebanken, waaronder alle lokale heeftwerk.nl vacaturesites van nederlandheeftwerk.nl!

Begin direct met doorposten

Maakt u gebruik van het OTYS systeem? Dan kunt u nu direct beginnen met doorposten. Neem contact op met OTYS om de functionaliteit aan te zetten.

Gratis doorposten

Heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close