Juiste traffic

Door forse investeringen worden wij altijd gevonden in de zoekmachines

Lees meer over Traffic

Op heeftwerk.nl gevonden, bij u solliciteren

Sollicitaties komen direct in uw website en dus uw database binnen

Hoe het werkt

OVER DE LOKALE VACATURESITES 

Werkgevers bieden waarde en werkgelegenheid op de plekken waar ze goede klanten en werknemers kunnen vinden. Zaken doen met de eigen lokale vacaturebank resulteert in een forse besparing op de wervingskosten. Het cafetariamodel biedt werkgevers ondersteuning op uur of handelingenbasis. Duidelijk voor de werkgever, en altijd een factuur voor de licentiehouder.

Citaat wijlen Eckart Wintzen: “het is verreweg het handigst om de werkmaatschappijen lokaal te laten adverteren of rondkijken naar nieuwe medewerkers.”

OVER ROEL KIERS 

Als zelfstandig headhunter met veel leuke opdrachtgevers in het Westen reed ik sinds 2001 zo´n 50.000-60.000 km zakelijk op jaarbasis. Ik ben pas tegen mijn 30e in Zwolle gaan wonen. Dat lokale netwerk had ik niet, en was ook niet nodig. Tot ik de reistijd in mijn fijne Audi minder fijn vond. De file's werd ik beu. Even bijpraten met een klant betekende een dag weinig productiviteit.

Meer over Roel Kiers

GRATIS VACATURES POSTEN OP HEEFTWERK.NL SITES  

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

 

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF). Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten.

Vacatures Almere

Hieronder vind je een overzicht van al onze Almere vacatures.

Verkoopmedewerker Modewarenhuis

Wil je graag werken in de dynamische omgeving van een spik splinternieuwe modewarenhuis? In September 2022 opent er een nieuw modewarenhuis en gaan we starten...
Almere
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#HERK02246

Accountmanager Smart Energy Solutions

Jij gaat je richten op onze klanten die met de Energietransitie de grootste verbouwing van Nederland sinds de wederopbouw gaan verzorgen.  Bij deze functie past...
Nederland
Gepubliceerd: 20-05-2022
Referentie nr:#HERK02217

Assistent Floormanager Modewarenhuis

Wil je graag werken in de dynamische omgeving van een modewarenhuis in Amsterdam. Deze organisatie is al jaren een begrip in Nederland. Plezier, fun...
Amsterdam
Gepubliceerd: 11-05-2022
Referentie nr:#HERK02181

Verkoopmedewerker Zorgwinkel Parttime/Fulltime

Impact maken èn maatschappelijk betrokken zijn? Voor je medemens maak jij het verschil! Wil jij graag bijdragen aan de verbetering in levenskwaliteit van...
Almere
Gepubliceerd: 10-05-2022
Referentie nr:#HERK02177

Parttime verkoopmedewerker slapen

In de omgeving van Amersfoort staat een gigantische mooie woonwereld winkel waar je echt van alles kunt vinden. Ook verkopen ze bedden en voor deze shop-in-shop zijn wij...
Amersfoort
Gepubliceerd: 02-05-2022
Referentie nr:#HERK02144

Teamleader warenhuis

Jij kunt vanaf vandaag iedere dag op jacht naar de mooiste kleding voor dames, heren, kids, beauty-artikelen, schoenen en nog veel meer. En dat alles van grote merken van...
Utrecht
Gepubliceerd: 02-05-2022
Referentie nr:#HERK02141
Gemakkelijk doorplaatsen

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF).
Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten. Zo kunt u vanuit uw OTYS systeem met één druk op de knop uw vacature doorzetten naar meer dan 100 OTYS vacaturebanken, waaronder alle lokale heeftwerk.nl vacaturesites van nederlandheeftwerk.nl!

Begin direct met doorposten

Maakt u gebruik van het OTYS systeem? Dan kunt u nu direct beginnen met doorposten. Neem contact op met OTYS om de functionaliteit aan te zetten.

Gratis doorposten

Heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close