Juiste traffic

Door forse investeringen worden wij altijd gevonden in de zoekmachines

Lees meer over Traffic

Op heeftwerk.nl gevonden, bij u solliciteren

Sollicitaties komen direct in uw website en dus uw database binnen

Hoe het werkt

OVER DE LOKALE VACATURESITES 

Werkgevers bieden waarde en werkgelegenheid op de plekken waar ze goede klanten en werknemers kunnen vinden. Zaken doen met de eigen lokale vacaturebank resulteert in een forse besparing op de wervingskosten. Het cafetariamodel biedt werkgevers ondersteuning op uur of handelingenbasis. Duidelijk voor de werkgever, en altijd een factuur voor de licentiehouder.

Citaat wijlen Eckart Wintzen: “het is verreweg het handigst om de werkmaatschappijen lokaal te laten adverteren of rondkijken naar nieuwe medewerkers.”

OVER ROEL KIERS 

Als zelfstandig headhunter met veel leuke opdrachtgevers in het Westen reed ik sinds 2001 zo´n 50.000-60.000 km zakelijk op jaarbasis. Ik ben pas tegen mijn 30e in Zwolle gaan wonen. Dat lokale netwerk had ik niet, en was ook niet nodig. Tot ik de reistijd in mijn fijne Audi minder fijn vond. De file's werd ik beu. Even bijpraten met een klant betekende een dag weinig productiviteit.

Meer over Roel Kiers

GRATIS VACATURES POSTEN OP HEEFTWERK.NL SITES  

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

 

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF). Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten.

Vacatures Leiderdorp

Hieronder vind je een overzicht van al onze Leiderdorp vacatures.

Hoofd Bedrijfsbureau

Wil jij graag een team van 10 gemotiveerde specialisten aansturen? Draag jij graag verantwoordelijkheid binnen een groot maakbedrijf?  Vaste baan | Salaris...
Waddinxveen
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#HERK03362

Manager logistiek modewarenhuis

Wil je graag werken in de dynamische omgeving van een modewarenhuis in Westfield mall of the Netherlands.  Deze organisatie is al jaren een begrip in...
Leidschendam
Gepubliceerd: 06-03-2023
Referentie nr:#HERK03437

Storemanager Hoorwinkel

Niet-standaard storemanager-audicien-vacature met diepgang! Zit jouw kracht in commercie en mensen daarin meekrijgen? Klinkt een volledig verzorgde...
Leiden
Gepubliceerd: 28-02-2023
Referentie nr:#HERK03426

Storemanager SiS - High end luxury bags

Waan je in een wereld van luxe en laat je verleiden door de baanbrekende designs. Dit is jouw kans om aan de slag te gaan bij een toonaangevend high end  LUXURY...
Regio Zuid-Holland
Gepubliceerd: 23-02-2023
Referentie nr:#HERK03419

Tester - QC Medewerker

Ben jij een technisch medewerker of monteur en wil je graag Tester worden? Als Tester - QC Medewerker test je de werktuigbouwkundige apparaten volgens testprocedures...
Waddinxveen
Gepubliceerd: 14-02-2023
Referentie nr:#HERK03199

Projectmanager Machinebouw

Wil jij graag verantwoordelijk zijn voor één of meer (internationale-) projecten? Kan jij van A tot Z de verantwoordelijkheid dragen voor de complete...
Zoetermeer
Gepubliceerd: 08-02-2023
Referentie nr:#HERK03468
Gemakkelijk doorplaatsen

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF).
Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten. Zo kunt u vanuit uw OTYS systeem met één druk op de knop uw vacature doorzetten naar meer dan 100 OTYS vacaturebanken, waaronder alle lokale heeftwerk.nl vacaturesites van nederlandheeftwerk.nl!

Begin direct met doorposten

Maakt u gebruik van het OTYS systeem? Dan kunt u nu direct beginnen met doorposten. Neem contact op met OTYS om de functionaliteit aan te zetten.

Gratis doorposten

Heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close