Juiste traffic

Door forse investeringen worden wij altijd gevonden in de zoekmachines

Lees meer over Traffic

Op heeftwerk.nl gevonden, bij u solliciteren

Sollicitaties komen direct in uw website en dus uw database binnen

Hoe het werkt

Over ons

Over de lokale vacaturesites

Werkgevers bieden waarde en werkgelegenheid op de plekken waar ze goede klanten en werknemers kunnen vinden. Zaken doen met de eigen lokale vacaturebank resulteert in een forse besparing op de wervingskosten. Het cafetariamodel biedt werkgevers die dit op prijs stellen, ondersteuning op uur-of handelingenbasis. Duidelijk voor de werkgever en altijd een factuur voor de licentiehouder.

Over de oprichter

Als zelfstandig headhunter met veel leuke opdrachtgevers in het Westen reed ik sinds 2001 zo´n 50.000-60.000 km zakelijk op jaarbasis. Ik ben pas tegen mijn 30e in Zwolle gaan wonen. Dat lokale netwerk had ik niet en was ook niet nodig. Tot ik de reistijd in mijn fijne Audi minder fijn vond. De file's werd ik beu.

`Dat moet anders kunnen`. Ik bedacht in 2004 het concept van lokale vacaturesites. Want het is natuurlijk vreemd dat hordes werknemers vele kilometers afleggen om elders een functie te vervullen terwijl een soortgelijke baan ook dichtbij huis te vinden is. En de woon/werktijd met een uur per dag verminderen betekent 16-20 uur EXTRA VRIJE TIJD per maand. Wie wil dat nou niet? Ik wilde die tijd wel en mijn gezin ook, dus ging aan de slag. Met de Zwolse markt als interessante proeftuin is door de samenwerking met mijn innovatieve recruitmentsoftware leverancier OTYS is 1 lokale vacaturesite uitgegroeid naar bijna 40 in zowel Nederland als Belgie. OTYS heeft tevens een platform gebouwd waardoor haar klanten kostenloos hun vacatures kunnen doorplaatsen naar de lokale vacaturebank naar keuze. Jobboards als www.stepstone.nl posten hun vacatures door naar de lokale vacaturebanken en bijvoorbeeld de klanten van www.ingoedebanen.nl kunnen via hun IGB dashboard ook eenvoudig hun vacautres naar de gewenste lokale vacaturesite doorposten.

Gemakkelijk doorplaatsen

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF).
Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten. Zo kunt u vanuit uw OTYS systeem met één druk op de knop uw vacature doorzetten naar meer dan 100 OTYS vacaturebanken, waaronder alle lokale heeftwerk.nl vacaturesites van nederlandheeftwerk.nl!

Begin direct met doorposten

Maakt u gebruik van het OTYS systeem? Dan kunt u nu direct beginnen met doorposten. Neem contact op met OTYS om de functionaliteit aan te zetten.

Gratis doorposten

Heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close