Juiste traffic

Door forse investeringen worden wij altijd gevonden in de zoekmachines

Lees meer over Traffic

Op heeftwerk.nl gevonden, bij u solliciteren

Sollicitaties komen direct in uw website en dus uw database binnen

Hoe het werkt

Gratis doorposten

Met de realisatie van het OTYS Multiposting Framework (OMF) maakt de onderscheidende recruitment-software leverancier OTYS het mogelijk om ons platform van 28 lokale vacaturebanken in Nederland, en zes in Belgie, open te stellen voor elke OTYS klant die vacatures lokaal ook onder de aandacht wil brengen.

Door forse investeringen in het gevonden worden op de zoektermen ´vacatures´ en ´plaatsnaam´ zijn vrijwel al onze vacaturebanken op de eerste pagina met zoekresultaten vindbaar.

Toegang tot meer dan 50.000 vacatures

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures open staan. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem. Nederland Heeft Werk benut de kracht van dit netwerk door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF). Onze ruim 30 lokale vacaturebanken zijn daarmee kostenloos opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u OTYS user? Mail naar roel@heeftwerk.nl en u krijgt per mail hoe u de toegang in een paar minuten tijd kunt realiseren !

Meer vacatures op uw vacaturebank, dus meer bezoekers

Iedere vacaturebank zoekt naar de snelste manier om zoveel mogelijk content op de eigen site te krijgen. Want content, vacatures in dit geval, trekt bezoekers. Hoe meer bezoekers u krijgt, des te groter is de kans dat zij uw adverteerders vinden. En een succesvol ingevulde vacature is natuurlijk hét argument voor een werkgever en recruiter om vaker te kiezen voor uw vacaturebank.

Maar dat niet alleen... Hoe meer bezoekers uw vacaturebank trekt, hoe meer kandidaten zich inschrijven in de alleen voor u inzichtelijke database ! Deze kandidaten kunt u vervolgens zelf bemiddelen, uitzetten in uw netwerk aan regionale recruiters én aanbieden aan de recruiters die met OTYS werken en u contact mee heeft. Ook voor hen kunt u de rol van strategisch regionaal inkoopkanaal op u nemen.

Interesse in de licentie van een eigen lokale vacaturebank? Bel dan Roel Kiers, 06-5333 5844.

Gemakkelijk doorplaatsen

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF).
Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten. Zo kunt u vanuit uw OTYS systeem met één druk op de knop uw vacature doorzetten naar meer dan 100 OTYS vacaturebanken, waaronder alle lokale heeftwerk.nl vacaturesites van nederlandheeftwerk.nl!

Begin direct met doorposten

Maakt u gebruik van het OTYS systeem? Dan kunt u nu direct beginnen met doorposten. Neem contact op met OTYS om de functionaliteit aan te zetten.

Gratis doorposten

Heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close