Juiste traffic

Door forse investeringen worden wij altijd gevonden in de zoekmachines

Lees meer over Traffic

Op heeftwerk.nl gevonden, bij u solliciteren

Sollicitaties komen direct in uw website en dus uw database binnen

Hoe het werkt

OVER DE LOKALE VACATURESITES 

Werkgevers bieden waarde en werkgelegenheid op de plekken waar ze goede klanten en werknemers kunnen vinden. Zaken doen met de eigen lokale vacaturebank resulteert in een forse besparing op de wervingskosten. Het cafetariamodel biedt werkgevers ondersteuning op uur of handelingenbasis. Duidelijk voor de werkgever, en altijd een factuur voor de licentiehouder.

Citaat wijlen Eckart Wintzen: “het is verreweg het handigst om de werkmaatschappijen lokaal te laten adverteren of rondkijken naar nieuwe medewerkers.”

OVER ROEL KIERS 

Als zelfstandig headhunter met veel leuke opdrachtgevers in het Westen reed ik sinds 2001 zo´n 50.000-60.000 km zakelijk op jaarbasis. Ik ben pas tegen mijn 30e in Zwolle gaan wonen. Dat lokale netwerk had ik niet, en was ook niet nodig. Tot ik de reistijd in mijn fijne Audi minder fijn vond. De file's werd ik beu. Even bijpraten met een klant betekende een dag weinig productiviteit.

Meer over Roel Kiers

GRATIS VACATURES POSTEN OP HEEFTWERK.NL SITES  

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

 

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF). Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten.

Zoekresultaten

Assistent Storemanager woonwinkel

Wil jij werken bij een bedrijf die meedenkt in jouw toekomst? En die de leukste woonaccessoires verkoopt? Je kan hier volop werken aan je persoonlijke...
Amsterdam
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#HERK01517

Filiaalmanager

In dit filiaal werk je in een kleiner team, waardoor je zelf mee-sleutelt in de werkplaats.
Naarden
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#HERK01512

Recruitment Coördinator

Als Senior Recruiter DPG Media werf jij klantcontact specialisten voor een groot en divers klantenpakket. Jij bent niet het type wat alleen nieuwe talenten werft,...
Rotterdam
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#HERK01511

Callcenter Medewerker De Nederlandse Loterij

Ben jij opzoek naar een leuke en uitdagende werkomgeving? Als Call Medewerker bij De Nederlandse Loterij sta jij klanten te woord en werk je daarnaast in een dynamische...
Amsterdam
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#HERK01510

Administratief medewerker orderverwerking VERVULD!-duplicaat

Voor een internationale organisatie die serviezen, bestek en vele andere producten verkoopt, zijn wij op zoek naar een administratieve order entry medewerker. Werken...
Utrecht
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#HERK01502

Floormanager Modewarenhuis

Wil je graag werken in de dynamische omgeving van een modewarenhuis in het centrum van Den Haag? Plezier, fun en  gaan voor de beste omzet. Ben je nu...
Den Haag
Gepubliceerd: 19-10-2021
Referentie nr:#HERK01500
Gemakkelijk doorplaatsen

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF).
Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten. Zo kunt u vanuit uw OTYS systeem met één druk op de knop uw vacature doorzetten naar meer dan 100 OTYS vacaturebanken, waaronder alle lokale heeftwerk.nl vacaturesites van nederlandheeftwerk.nl!

Begin direct met doorposten

Maakt u gebruik van het OTYS systeem? Dan kunt u nu direct beginnen met doorposten. Neem contact op met OTYS om de functionaliteit aan te zetten.

Gratis doorposten

Heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close