Juiste traffic

Door forse investeringen worden wij altijd gevonden in de zoekmachines

Lees meer over Traffic

Op heeftwerk.nl gevonden, bij u solliciteren

Sollicitaties komen direct in uw website en dus uw database binnen

Hoe het werkt

OVER DE LOKALE VACATURESITES 

Werkgevers bieden waarde en werkgelegenheid op de plekken waar ze goede klanten en werknemers kunnen vinden. Zaken doen met de eigen lokale vacaturebank resulteert in een forse besparing op de wervingskosten. Het cafetariamodel biedt werkgevers ondersteuning op uur of handelingenbasis. Duidelijk voor de werkgever, en altijd een factuur voor de licentiehouder.

Citaat wijlen Eckart Wintzen: “het is verreweg het handigst om de werkmaatschappijen lokaal te laten adverteren of rondkijken naar nieuwe medewerkers.”

OVER ROEL KIERS 

Als zelfstandig headhunter met veel leuke opdrachtgevers in het Westen reed ik sinds 2001 zo´n 50.000-60.000 km zakelijk op jaarbasis. Ik ben pas tegen mijn 30e in Zwolle gaan wonen. Dat lokale netwerk had ik niet, en was ook niet nodig. Tot ik de reistijd in mijn fijne Audi minder fijn vond. De file's werd ik beu. Even bijpraten met een klant betekende een dag weinig productiviteit.

Meer over Roel Kiers

GRATIS VACATURES POSTEN OP HEEFTWERK.NL SITES  

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

 

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF). Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten.

Vacatures Overig

Hieronder vind je een overzicht van al onze Overig vacatures.

Manager logistiek modewarenhuis

Wil je graag werken in de dynamische omgeving van een modewarenhuis in Westfield mall of the Netherlands.  Deze organisatie is al jaren een begrip in...
Leidschendam
Gepubliceerd: 06-03-2023
Referentie nr:#HERK03437

Visual Merchandiser modewarenhuis

Wil je graag werken in de dynamische omgeving van een modewarenhuis in het centrum van Den Haag? Deze organisatie is al jaren een begrip in Nederland. Plezier, fun...
den Haag
Gepubliceerd: 06-03-2023
Referentie nr:#HERK03436

Commercieel Medewerker Binnendienst

Onze opdrachtgever is als servicepartner onderdeel van Essent en een van de grootste leveranciers van zonnepanelen in Nederland. Ben jij een enthousiaste commercieel...
Almere
Gepubliceerd: 02-03-2023
Referentie nr:#HERK03431

Storemanager SiS - High end luxury bags

Waan je in een wereld van luxe en laat je verleiden door de baanbrekende designs. Dit is jouw kans om aan de slag te gaan bij een toonaangevend high end  LUXURY...
Regio Zuid-Holland
Gepubliceerd: 23-02-2023
Referentie nr:#HERK03419

Reclamecoördinator

Jong en oud, ervaren en nog in opleiding, er is veel diversiteit binnen dit bouwbedrijf dat al jarenlang gekozen wordt als een van de beste bouwmarkten van Nederland. ...
Utrecht
Gepubliceerd: 23-02-2023
Referentie nr:#HERK03416

Coffee Specialist

Haver, kokos of amandel melk het maakt eigenlijk niets uit want het begint toch allemaal bij koffie!Als coffee specialist sta jij in de winkel en verkoop je 50...
Amsterdam
Gepubliceerd: 20-02-2023
Referentie nr:#HERK03381
Gemakkelijk doorplaatsen

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF).
Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten. Zo kunt u vanuit uw OTYS systeem met één druk op de knop uw vacature doorzetten naar meer dan 100 OTYS vacaturebanken, waaronder alle lokale heeftwerk.nl vacaturesites van nederlandheeftwerk.nl!

Begin direct met doorposten

Maakt u gebruik van het OTYS systeem? Dan kunt u nu direct beginnen met doorposten. Neem contact op met OTYS om de functionaliteit aan te zetten.

Gratis doorposten

Heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close