Juiste traffic

Door forse investeringen worden wij altijd gevonden in de zoekmachines

Lees meer over Traffic

Op heeftwerk.nl gevonden, bij u solliciteren

Sollicitaties komen direct in uw website en dus uw database binnen

Hoe het werkt

OVER DE LOKALE VACATURESITES 

Werkgevers bieden waarde en werkgelegenheid op de plekken waar ze goede klanten en werknemers kunnen vinden. Zaken doen met de eigen lokale vacaturebank resulteert in een forse besparing op de wervingskosten. Het cafetariamodel biedt werkgevers ondersteuning op uur of handelingenbasis. Duidelijk voor de werkgever, en altijd een factuur voor de licentiehouder.

Citaat wijlen Eckart Wintzen: “het is verreweg het handigst om de werkmaatschappijen lokaal te laten adverteren of rondkijken naar nieuwe medewerkers.”

OVER ROEL KIERS 

Als zelfstandig headhunter met veel leuke opdrachtgevers in het Westen reed ik sinds 2001 zo´n 50.000-60.000 km zakelijk op jaarbasis. Ik ben pas tegen mijn 30e in Zwolle gaan wonen. Dat lokale netwerk had ik niet, en was ook niet nodig. Tot ik de reistijd in mijn fijne Audi minder fijn vond. De file's werd ik beu. Even bijpraten met een klant betekende een dag weinig productiviteit.

Meer over Roel Kiers

GRATIS VACATURES POSTEN OP HEEFTWERK.NL SITES  

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

 

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF). Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten.

Vacatures commercieel medewerker

Hieronder vind je een overzicht van al onze commercieel medewerker vacatures.

Visual Merchandiser modewarenhuis

Wil je graag werken in de dynamische omgeving van een modewarenhuis in het centrum van Den Haag? Deze organisatie is al jaren een begrip in Nederland. Plezier, fun...
den Haag
Gepubliceerd: 06-03-2023
Referentie nr:#HERK03436

Commercieel Medewerker Binnendienst

Onze opdrachtgever is als servicepartner onderdeel van Essent en een van de grootste leveranciers van zonnepanelen in Nederland. Ben jij een enthousiaste commercieel...
Almere
Gepubliceerd: 02-03-2023
Referentie nr:#HERK03431

Verkoopmedewerker bekende Woonwinkel (28-37u)

Welkom bij de leukste woonwinkel in Utrecht en omstreken! Nadat je bent opgeleid in productkennis en verkoop, help je als...
Utrecht
Gepubliceerd: 20-02-2023
Referentie nr:#HERK03398

Verkoopmedewerker bekende Woonwinkel (24-37u)

Welkom bij de leukste woonwinkel in regio Rotterdam, Capelle aan den IJssel! Nadat je bent opgeleid in productkennis en verkoop, help je als...
Capelle aan den IJssel
Gepubliceerd: 20-02-2023
Referentie nr:#HERK03393

Coffee Specialist

Haver, kokos of amandel melk het maakt eigenlijk niets uit want het begint toch allemaal bij koffie!Als coffee specialist sta jij in de winkel en verkoop je 50...
Amsterdam
Gepubliceerd: 20-02-2023
Referentie nr:#HERK03381

Assistent Floormanager modewarenhuis

Wil je graag werken in de dynamische omgeving van een modewarenhuis in Amsterdam. Deze organisatie is al jaren een begrip in Nederland. Plezier, fun...
Amsterdam
Gepubliceerd: 08-02-2023
Referentie nr:#HERK03348
Gemakkelijk doorplaatsen

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF).
Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten. Zo kunt u vanuit uw OTYS systeem met één druk op de knop uw vacature doorzetten naar meer dan 100 OTYS vacaturebanken, waaronder alle lokale heeftwerk.nl vacaturesites van nederlandheeftwerk.nl!

Begin direct met doorposten

Maakt u gebruik van het OTYS systeem? Dan kunt u nu direct beginnen met doorposten. Neem contact op met OTYS om de functionaliteit aan te zetten.

Gratis doorposten

Heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close