Juiste traffic

Door forse investeringen worden wij altijd gevonden in de zoekmachines

Lees meer over Traffic

Op heeftwerk.nl gevonden, bij u solliciteren

Sollicitaties komen direct in uw website en dus uw database binnen

Hoe het werkt

OVER DE LOKALE VACATURESITES 

Werkgevers bieden waarde en werkgelegenheid op de plekken waar ze goede klanten en werknemers kunnen vinden. Zaken doen met de eigen lokale vacaturebank resulteert in een forse besparing op de wervingskosten. Het cafetariamodel biedt werkgevers ondersteuning op uur of handelingenbasis. Duidelijk voor de werkgever, en altijd een factuur voor de licentiehouder.

Citaat wijlen Eckart Wintzen: “het is verreweg het handigst om de werkmaatschappijen lokaal te laten adverteren of rondkijken naar nieuwe medewerkers.”

OVER ROEL KIERS 

Als zelfstandig headhunter met veel leuke opdrachtgevers in het Westen reed ik sinds 2001 zo´n 50.000-60.000 km zakelijk op jaarbasis. Ik ben pas tegen mijn 30e in Zwolle gaan wonen. Dat lokale netwerk had ik niet, en was ook niet nodig. Tot ik de reistijd in mijn fijne Audi minder fijn vond. De file's werd ik beu. Even bijpraten met een klant betekende een dag weinig productiviteit.

Meer over Roel Kiers

GRATIS VACATURES POSTEN OP HEEFTWERK.NL SITES  

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

 

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF). Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten.

Vacatures Amstelveen

Hieronder vind je een overzicht van al onze Amstelveen vacatures.

Store Manager

Locatie: Amstelveen.   Wij zijn op zoek naar een Store manager! Ben jij gedreven en ambitieus en combineer jij graag jouw passie voor het creëren van een hecht...
Amstelveen
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#HERK03487

Supervisor

Locatie: Amstelveen.   Wij zijn op zoek naar Supervisors! Ben jij gedreven en ambitieus en combineer jij graag jouw passie voor sport met een nieuwe baan? Dan is dit...
Amstelveen
Gepubliceerd: 09-03-2023
Referentie nr:#HERK03444

Fulltime verkoopmedewerker

In Amstelveen zijn wij op zoek naar Fulltime verkoopmedewerkers! Ben jij gedreven, ambitieus en combineer jij graag jouw passie voor sport met een nieuwe baan als...
Amstelveen
Gepubliceerd: 21-02-2023
Referentie nr:#HERK03405

Assistent Storemanager Luxe Schoenen (32-38u)

Ervaren assistent storemanager gezocht voor een grote luxe schoenen winkel in Haarlem! Bij dit groeiende familiebedrijf krijg je vertrouwen, vrijheid en...
Haarlem
Gepubliceerd: 20-02-2023
Referentie nr:#HERK03391

Gediplomeerd Audicien

Vrije dag en een bos bloemen op je verjaardag? Doorgroei naar storemanager, regiomanager of verdieping in specialisaties? Als audicien kom je bij deze topwerkgever terecht...
Amsterdam
Gepubliceerd: 20-02-2023
Referentie nr:#HERK03387

Bijbaan verkoopmedewerker

Locatie: Amstelveen.  Wij zijn op zoek naar gedreven en ambitieuze studenten die op zoek zijn naar een bijbaan! Op zoek naar een   bijbaan voor in het weekend...
Amstelveen
Gepubliceerd: 15-02-2023
Referentie nr:#HERK03373
Gemakkelijk doorplaatsen

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF).
Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten. Zo kunt u vanuit uw OTYS systeem met één druk op de knop uw vacature doorzetten naar meer dan 100 OTYS vacaturebanken, waaronder alle lokale heeftwerk.nl vacaturesites van nederlandheeftwerk.nl!

Begin direct met doorposten

Maakt u gebruik van het OTYS systeem? Dan kunt u nu direct beginnen met doorposten. Neem contact op met OTYS om de functionaliteit aan te zetten.

Gratis doorposten

Heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close