Juiste traffic

Door forse investeringen worden wij altijd gevonden in de zoekmachines

Lees meer over Traffic

Op heeftwerk.nl gevonden, bij u solliciteren

Sollicitaties komen direct in uw website en dus uw database binnen

Hoe het werkt

OVER DE LOKALE VACATURESITES 

Werkgevers bieden waarde en werkgelegenheid op de plekken waar ze goede klanten en werknemers kunnen vinden. Zaken doen met de eigen lokale vacaturebank resulteert in een forse besparing op de wervingskosten. Het cafetariamodel biedt werkgevers ondersteuning op uur of handelingenbasis. Duidelijk voor de werkgever, en altijd een factuur voor de licentiehouder.

Citaat wijlen Eckart Wintzen: “het is verreweg het handigst om de werkmaatschappijen lokaal te laten adverteren of rondkijken naar nieuwe medewerkers.”

OVER ROEL KIERS 

Als zelfstandig headhunter met veel leuke opdrachtgevers in het Westen reed ik sinds 2001 zo´n 50.000-60.000 km zakelijk op jaarbasis. Ik ben pas tegen mijn 30e in Zwolle gaan wonen. Dat lokale netwerk had ik niet, en was ook niet nodig. Tot ik de reistijd in mijn fijne Audi minder fijn vond. De file's werd ik beu. Even bijpraten met een klant betekende een dag weinig productiviteit.

Meer over Roel Kiers

GRATIS VACATURES POSTEN OP HEEFTWERK.NL SITES  

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

 

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF). Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten.

Vacatures Amsterdam

Hieronder vind je een overzicht van al onze Amsterdam vacatures.

Facilitair Coördinator

Heb jij een technische of bouwkundige achtergrond op Hbo-niveau? Ben je communicatief vaardig, servicegericht, leergierig en sterk in coördineren? Vind je zekerheid,...
Amsterdam
Gepubliceerd: 21-03-2023
Referentie nr:#HERK03479

Medewerker Technische Dienst Amsterdam

Technische Droombaan aan de Amstel Ben jij een doener met gouden handen en een passie om in actie te komen? Sta jij niet aan de zijlaan, maar ga jij altijd voorop...
Amsterdam
Gepubliceerd: 21-03-2023
Referentie nr:#HERK03478

Regional Visual Manager

Are you a sneaker freak and would you like to be part of a leading international retail organisation in fashionable trainers and sports- and casual wear? Then we are...
Netherlands
Gepubliceerd: 15-03-2023
Referentie nr:#HERK03466

Recruiting & HR Consultant

Werken als Recruiting & HR Consultant binnen een relatief klein bureau (15 mw.) met een geweldige sfeer? En veel aansprekende klanten? Dat jou alle kansen geeft om...
Amsterdam Sloterdijk
Gepubliceerd: 15-03-2023
Referentie nr:#HERK03463

Orthopedagoog

Heb jij kennis van orthopedagogiek en affiniteit met de doelgroep van doven en slechthorenden? Dan zal deze vacature voor Orthopedagoog bij Zaamzorg jou zeker interesseren!
Amsterdam
Gepubliceerd: 10-03-2023
Referentie nr:#HERK03451

Inkoop Assistent

Het is toch heerlijk als je mag werken in een wereld met interieur en lifestyle artikelen! Voor een internationale groothandel in decoratie- en lifestyle artikelen zijn...
Amsterdam
Gepubliceerd: 10-03-2023
Referentie nr:#HERK03449
Gemakkelijk doorplaatsen

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF).
Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten. Zo kunt u vanuit uw OTYS systeem met één druk op de knop uw vacature doorzetten naar meer dan 100 OTYS vacaturebanken, waaronder alle lokale heeftwerk.nl vacaturesites van nederlandheeftwerk.nl!

Begin direct met doorposten

Maakt u gebruik van het OTYS systeem? Dan kunt u nu direct beginnen met doorposten. Neem contact op met OTYS om de functionaliteit aan te zetten.

Gratis doorposten

Heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close