Juiste traffic

Door forse investeringen worden wij altijd gevonden in de zoekmachines

Lees meer over Traffic

Op heeftwerk.nl gevonden, bij u solliciteren

Sollicitaties komen direct in uw website en dus uw database binnen

Hoe het werkt

OVER DE LOKALE VACATURESITES 

Werkgevers bieden waarde en werkgelegenheid op de plekken waar ze goede klanten en werknemers kunnen vinden. Zaken doen met de eigen lokale vacaturebank resulteert in een forse besparing op de wervingskosten. Het cafetariamodel biedt werkgevers ondersteuning op uur of handelingenbasis. Duidelijk voor de werkgever, en altijd een factuur voor de licentiehouder.

Citaat wijlen Eckart Wintzen: “het is verreweg het handigst om de werkmaatschappijen lokaal te laten adverteren of rondkijken naar nieuwe medewerkers.”

OVER ROEL KIERS 

Als zelfstandig headhunter met veel leuke opdrachtgevers in het Westen reed ik sinds 2001 zo´n 50.000-60.000 km zakelijk op jaarbasis. Ik ben pas tegen mijn 30e in Zwolle gaan wonen. Dat lokale netwerk had ik niet, en was ook niet nodig. Tot ik de reistijd in mijn fijne Audi minder fijn vond. De file's werd ik beu. Even bijpraten met een klant betekende een dag weinig productiviteit.

Meer over Roel Kiers

GRATIS VACATURES POSTEN OP HEEFTWERK.NL SITES  

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

 

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF). Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten.

Vacatures Amsterdam

Hieronder vind je een overzicht van al onze Amsterdam vacatures.

Commercial business analyst-duplicaat

Ben jij een kei in het analyseren van data en ben je commercieel ingesteld? Zie jij het als een uitdaging om informatie om te zetten in overzichtelijke rapportages waarop...
Amsterdam
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#HERK04390

Assistent Storemanager Luxe Schoenen (32u)

Klantgerichte assistent storemanager gezocht voor een luxe schoenen winkel in Haarlem! Bij dit groeiende familiebedrijf krijg je vertrouwen, vrijheid en...
Haarlem
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#HERK04388

Category Manager Elektronica

Wij zijn op zoek naar een Category Manager die wil werken in een super leuk team met enthousiaste collega's bij een internationale retailorganisatie. Je houdt van inkoop,...
Amsterdam
Gepubliceerd: 13-06-2024
Referentie nr:#HERK04387

Secretaresse 1-op-1

Parttime secretaresse gezocht voor een ambitieus en dynamisch kantoor in hartje Amsterdam, in deze vacature werk je 1-op-1 voor de directeur en zal de deze geheel...
Amsterdam
Gepubliceerd: 11-06-2024
Referentie nr:#HERK04383

Marketeer

Wil jij als Marketeer een leuk en collegiaal team, in Amsterdam, ondersteunen? Dan zoeken we jou!!! Je gaat ....
Amsterdam
Gepubliceerd: 05-06-2024
Referentie nr:#HERK04327

Office Manager (parttime, voertaal Engels)

Voor het kantoor op de Zuidas voor een internationale organisatie, zijn wij opzoek naar een hands on parttime Office Manager (20 - 28) die de spin in het web is en.....
Amsterdam
Gepubliceerd: 27-05-2024
Referentie nr:#HERK04357
Gemakkelijk doorplaatsen

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF).
Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten. Zo kunt u vanuit uw OTYS systeem met één druk op de knop uw vacature doorzetten naar meer dan 100 OTYS vacaturebanken, waaronder alle lokale heeftwerk.nl vacaturesites van nederlandheeftwerk.nl!

Begin direct met doorposten

Maakt u gebruik van het OTYS systeem? Dan kunt u nu direct beginnen met doorposten. Neem contact op met OTYS om de functionaliteit aan te zetten.

Gratis doorposten

Heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close