Juiste traffic

Door forse investeringen worden wij altijd gevonden in de zoekmachines

Lees meer over Traffic

Op heeftwerk.nl gevonden, bij u solliciteren

Sollicitaties komen direct in uw website en dus uw database binnen

Hoe het werkt

OVER DE LOKALE VACATURESITES 

Werkgevers bieden waarde en werkgelegenheid op de plekken waar ze goede klanten en werknemers kunnen vinden. Zaken doen met de eigen lokale vacaturebank resulteert in een forse besparing op de wervingskosten. Het cafetariamodel biedt werkgevers ondersteuning op uur of handelingenbasis. Duidelijk voor de werkgever, en altijd een factuur voor de licentiehouder.

Citaat wijlen Eckart Wintzen: “het is verreweg het handigst om de werkmaatschappijen lokaal te laten adverteren of rondkijken naar nieuwe medewerkers.”

OVER ROEL KIERS 

Als zelfstandig headhunter met veel leuke opdrachtgevers in het Westen reed ik sinds 2001 zo´n 50.000-60.000 km zakelijk op jaarbasis. Ik ben pas tegen mijn 30e in Zwolle gaan wonen. Dat lokale netwerk had ik niet, en was ook niet nodig. Tot ik de reistijd in mijn fijne Audi minder fijn vond. De file's werd ik beu. Even bijpraten met een klant betekende een dag weinig productiviteit.

Meer over Roel Kiers

GRATIS VACATURES POSTEN OP HEEFTWERK.NL SITES  

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

 

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF). Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten.

Vacatures Accountancy

Hieronder vind je een overzicht van al onze Accountancy vacatures.

Financial Controller (32-40 uur)

Heb jij bovengemiddeld affiniteit met cijfers! Je gaat er nauwkeurig mee om, checkt jezelf liever dubbel dan niet en zorgt voor structuur in je werk. Dan past deze functie...
Hardinxveld-Giessendam
Gepubliceerd: 02-05-2024
Referentie nr:#HERK04335

Assistent Controller (32-40 uur)

Heb jij bovengemiddeld affiniteit met cijfers! Je gaat er nauwkeurig mee om, checkt jezelf liever dubbel dan niet en zorgt voor structuur in je werk. Dan pas deze functie...
Hardinxveld-Giessendam
Gepubliceerd: 23-04-2024
Referentie nr:#HERK04323

Accountant RA - Manager

Vacature aankomend registeraccountant -  Manager vo or een ambitieuze accountantskantoor met vestigingen door heel Nederland.
Den Haag
Gepubliceerd: 17-11-2022
Referentie nr:#HERK02975

Nieuwe vacature

Vacature PARTNER - Accountant AA - of RA voor prachtige samenstelpraktijk te Breda.
Breda
Gepubliceerd: 17-11-2022
Referentie nr:#HERK02974

Nieuwe vacature

Vacature aankomend accountant AA -  gevorderd assistent- accountant  voor een ambitieuze samenstelpraktijk in Randstad (meerdere locaties).
Amstelveen
Gepubliceerd: 16-03-2022
Referentie nr:#HERK01948

Vacature Accountant | Controleleider (In heel Nederland)

Vacature aankomend registeraccountant -  controleleider  voor een ambitieuze accountantskantoor met vestigingen door heel Nederland.
Gepubliceerd: 03-02-2022
Referentie nr:#HERK01844
Gemakkelijk doorplaatsen

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF).
Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten. Zo kunt u vanuit uw OTYS systeem met één druk op de knop uw vacature doorzetten naar meer dan 100 OTYS vacaturebanken, waaronder alle lokale heeftwerk.nl vacaturesites van nederlandheeftwerk.nl!

Begin direct met doorposten

Maakt u gebruik van het OTYS systeem? Dan kunt u nu direct beginnen met doorposten. Neem contact op met OTYS om de functionaliteit aan te zetten.

Gratis doorposten

Heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close