Juiste traffic

Door forse investeringen worden wij altijd gevonden in de zoekmachines

Lees meer over Traffic

Op heeftwerk.nl gevonden, bij u solliciteren

Sollicitaties komen direct in uw website en dus uw database binnen

Hoe het werkt

OVER DE LOKALE VACATURESITES 

Werkgevers bieden waarde en werkgelegenheid op de plekken waar ze goede klanten en werknemers kunnen vinden. Zaken doen met de eigen lokale vacaturebank resulteert in een forse besparing op de wervingskosten. Het cafetariamodel biedt werkgevers ondersteuning op uur of handelingenbasis. Duidelijk voor de werkgever, en altijd een factuur voor de licentiehouder.

Citaat wijlen Eckart Wintzen: “het is verreweg het handigst om de werkmaatschappijen lokaal te laten adverteren of rondkijken naar nieuwe medewerkers.”

OVER ROEL KIERS 

Als zelfstandig headhunter met veel leuke opdrachtgevers in het Westen reed ik sinds 2001 zo´n 50.000-60.000 km zakelijk op jaarbasis. Ik ben pas tegen mijn 30e in Zwolle gaan wonen. Dat lokale netwerk had ik niet, en was ook niet nodig. Tot ik de reistijd in mijn fijne Audi minder fijn vond. De file's werd ik beu. Even bijpraten met een klant betekende een dag weinig productiviteit.

Meer over Roel Kiers

GRATIS VACATURES POSTEN OP HEEFTWERK.NL SITES  

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

 

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF). Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten.

Vacatures Houten

Hieronder vind je een overzicht van al onze Houten vacatures.

Regiomanager Supermarkt

Uitdaging van deze vacature is dat je als clustermanager/regiomanager een essentiële rol speelt bij de kwaliteitsslag die deze vooruitstrevende supermarkt keten wil...
regio Utrecht
Gepubliceerd: 27-05-2024
Referentie nr:#HERK04356

Verkoopspecialist Luxe Keukens (in opleiding)

Toe aan een commerciële carrièreswitch of verdieping in verkoop? Passie voor persoonlijk klantcontact en adviseren? Hoe lijkt het je om mensen te helpen...
Amersfoort
Gepubliceerd: 01-05-2024
Referentie nr:#HERK04331

Financieel Medewerker | 28 - 40 uur

Parttime Financieel Medewerker  bij een organisatie met korte lijnen, waar veel ruimte voor initiatief en ideeën is, waar men omkijkt naar elkaar en...
Houten
Gepubliceerd: 17-04-2024
Referentie nr:#HERK04316

Scrum Master

Ben je een ambitieuze scrum master, die op zoek is naar een betrouwbare werkgever die jouw ontwikkeling en carrière pad voor de langere termijn samen met jou kan...
Utrecht
Gepubliceerd: 08-04-2024
Referentie nr:#HERK04283

Cloud Engineer

Ben je een ambitieuze cloud devops engineer, die op zoek is naar een betrouwbare werkgever die jouw ontwikkeling en carrière pad voor de langere termijn samen met...
Utrecht
Gepubliceerd: 08-04-2024
Referentie nr:#HERK04282

Senior Servicedesk Medewerker IT

Ben je sterk in klantcontact en draai je je hand niet om voor een complexe uitdaging? Voor deze vacature, ben ik op zoek naar een senior servicedesk medewerker IT. Onze...
Amersfoort
Gepubliceerd: 27-03-2024
Referentie nr:#HERK04257
Gemakkelijk doorplaatsen

Als gebruiker van OTYS Technologie maakt nederlandheeftwerk.nl deel uit van de OTYS Community en de koppelingen met dit netwerk te benutten. Daarmee maakt nederlandheeftwerk.nl het verschil.

Het OTYS netwerk van recruiters heeft dagelijks meer dan 50.000 vacatures openstaan in alle uiteenlopende branches en specialiteiten. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem.

Nederlandheeftwerk.nl benut de kracht van dit netwerk, door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF).
Nederlandheeftwerk.nl wordt daarmee direct opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u gebruiker van het recruitmentsysteem van OTYS Recruiting Technology, dan heeft ook u de unieke mogelijkheid om de OTYS Community te benutten. Zo kunt u vanuit uw OTYS systeem met één druk op de knop uw vacature doorzetten naar meer dan 100 OTYS vacaturebanken, waaronder alle lokale heeftwerk.nl vacaturesites van nederlandheeftwerk.nl!

Begin direct met doorposten

Maakt u gebruik van het OTYS systeem? Dan kunt u nu direct beginnen met doorposten. Neem contact op met OTYS om de functionaliteit aan te zetten.

Gratis doorposten

Heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close